Behind Closed Doors

Behind closed Doors

Myynnissä tällä hetkellä:

Omakotitalo | 5h + k + khh + s + katettu terassi / 146 / 151 m² -

Metsäkalliossa sijaitseva hyvin hoidettu kaksikerroksinen omakotitalo tarjoaa neljä makuuhuonetta, tilavan olohuoneen, laadukkaan keittiön isommallekin ruokailuryhmälle, kodinhoitohuoneen, kylpyhuoneen, saunan, erillisen wc:n sekä yläkerrassa toisen kylpyhuoneen. Lisäksi piha kruunataan tilavalla terassilla ja katetulla terassilla, joka tarjoaa nautinnollisen paikan syksyyn asti.

 

Rivitalo | 4h + k + s + erillinen wc + ak

Tilava rivitaloneliö hyvällä paikalla Gerbyssä. Hyvin hoidettu taloyhtiö, joka on rakennettu vuonna 2008. Tässä kodissa on valoisa olohuone, joka on keittiön ja ruokasalin yhteydessä.

Kerrostalo | 3h + k + kph + parveke

Neljännen kerroksen asunto hurmaa heti ensikosketuksestaan. Keskustassa sijaitsevaan kolmio, joka tarjoaa kaiken, mitä modernilta kaupunkiasumiselta voi odottaa! 

 

Behind Closed Doors on tarkoitettu sinulle, joka haluat myyntiä ilman meteliä.  Tiedämme, että julkinen myynti ei sovi kaikille ihmisille, eikä kaikille kohteille. Syynä saattaa olla perheen koko, pitkien aikojen vietto ulkomailla tai yksinkertaisesti kiireinen elämäntyyli. Suunnitteletko myyntiä vasta pitkän ajan päähän etkä halua, että hanke tulee julkiseksi liian aikaisin? Kammoatko julkisuutta kaikkine lieveilmiöineen? Syyt vaihtelevat, mutta tarve on sama:  halu tehdä asuntokauppaa “suljettujen ovien takana”. Hiljainen myynti on kehitetty palvelemaan sekä ostajaa että myyjää.

Kiinnostaako sinua laittaa asuntosi kaupan hiljaisessa myynnissä? Meidän kauttamme hoidat yhteydet sujuvasti ja yksinkertaisesti, minkä jälkeen teemme kaikkemme löytääksemme juuri sinulle  sopivan ostajan. Ota yhteyttä meihin, palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Behind Closed Doors -myynnissä olevia kohteita tarjotaan ensiksi asiakasrekisterissämme oleville asunnonostajille. Täyttämällä alla olevan yhteystietolomakkeen saat ensimmäisten joukossa tiedot uusista, ei vielä julkisessa myynnissä olevista, kohteistamme.

Täytä yhteystietosi ja olemme yhteydessä

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a valid phone number.
Please type your message.

Hovioikeudenpuistikko 13 A 10 (6. kerros), 65100 Vaasa

Puh. 044 330 1111

info@doorlkv.fi

3020944-6

TIETOSUOJASELOSTE

DOOR LKV LOGO TEKSTI
SKVL logo
Hyvä väl.tapa logo