Asunnon myyjälle

Myyjälle

Asunnon myynti ajankohtaista? Asiakkaan menestys on meillä etusijalla!

Asunnon myyminen on aina iso asia ja merkittävä taloudellinen päätös, olipa kyseessä sijoituskohde tai pitkäaikainen koti. Meille asunnon myynti on yhteinen matka, jonka aikana asiakkaan menestys on meille etusijalla. Tämän vuoksi pidämme ensiluokkaista huolta myyntikohteistamme, räätälöiden myyntistrategiat ja markkinointitoimet kunkin kohteen tarpeiden mukaan.

Ota yhteyttä jo siinä vaiheessa, kun suunnittelet myyntiä. Sinun ei tarvitse tietää myynnin ajankohtaa tai edes sitä, oletko vakavissasi myyntiaikeissa. Ensimmäinen tapaaminen kanssamme on aina ilmainen.

Tiesitkö, että Doorin palveluun sisältyy kaikki tämä?

Me Doorilla haluamme, että saat rahallesi aitoa arvoa ja ensiluokkaista asiakaspalvelua. Tämän vuoksi olemme sisällyttäneet palveluumme monipuolisesti kaikki toimet, jotka edistävät kohteen myyntiä.

Uskomme itseemme ja siihen, että luomme asiakkaalle lisäarvoa – siksi meidän ei tarvitse laskuttaa asiakassuhteen luomisesta. Emme veloita perusmaksuja tai aloituspalkkiota: meillä maksat vasta, kun kohde on myyty.

 

1. Ensitapaaminen ja myyntistrategian valinta (maksuton)

Sovitaan tapaaminen kohteessa tai istutaan alas Doorin toimistolla. Käydään läpi kohde ja sen myyntimahdollisuudet. Teemme hinta-arvion ilman eri kustannuksia.

Meidät kannattaa ottaa mukaan jo hyvissä ajoin, sillä ensitapaaminen, hinta-arvio ja myyntistrategian valinta ovat maksuttomia. Huolellinen myyntistrategia mahdollistaa sujuvat asuntokaupat nopeastikin, kun asunnon myyntiinlaittopäätös on tehty.

 

2. Kohteen räätälöity markkinointi

Vahvuutemme on asuntomarkkinoiden tuntemus sekä taitava näkemys siitä, mikä myy. Luomme kohteelle oikeat myyntiedellytykset sekä nostamme esiin sen parhaat puolet esimerkiksi näillä keinoilla:

  • Laadukkaat ammattitaidolla tuotetut myynti-ilmoitukset
  • Tyylikkäät markkinointikuvat ja -videot
  • tarpeen mukaan virtuaalikalustus sekä mahdollisuus 3D-mallinnoksiin

Teemme räätälöidyn viestintäsuunnitelman, kohdentaen markkinointitoimet kohteen kannalta potentiaalisimpiin kanaviin. Löydät meidät laajasti eri somekanavista aina Instagramista Pinterestiin ja LinkedInistä Tiktokkiin. Otamme kattavasti erilaisia kuvia kohteesta, jotta voimme mainostaa kussakin kanavassa juuri sille sopivalla tavalla.

 

3. Kohteen stailaus ja virtuaalikalustus

Yksi ehdottomista vahvuuksistamme on lyömätön esteettinen silmä. Stailaamme kohteet myyntikuvia varten, korostaen niiden parhaita puolia, jotka kiinnittävät ostajan huomion. Huomioimme parhaat kulmat ja tyylikkyyden myös myyntikuvissa, jotka otamme aina ammattikuvaajan kanssa. Mikäli asunto on tyhjä, voimme toteuttaa sinne kalustuksen täysin virtuaalisesti.

Remonttikohteisiin voimme toteuttaa potentiaalisille ostajille suuntaa antavia piirustuksia ja hahmotelmia, esimerkiksi silloin, kun kohteeseen suunnitellaan remonttia, joka parantaa tilankäyttöä ja toiminnallisuutta. Voimme tehdä myös moodboardeja tiloista sekä pyytää tarjoukset remonttikokonaisuudesta madaltamaan ostokynnystä.

Vahva yhteistyöverkostomme mahdollistaa kaikkien asumiseen ja asuntoihin liittyvien palveluiden hyödyntämisen nopeasti ja ketterästi. Kumppaniverkostomme kautta onnistuvat myös 3D-asuntoesittelyt, jolloin asuntoon pääsee tutustumaan omalta kotisohvalta milloin vain.

 

4. Välittäjän läsnäolo ja yhteydenpito

Sovimme heti yhteistyömme alussa, millä tavoin toivot meidän pitävän sinuun yhteyttä. Pidämme sinut ajan tasalla myyntikohteesi tilanteesta niin tiiviisti kuin toivot. Voit itse valita, mikä sinulle on luontevin kanava viestiä kanssamme.

Käymme viikoittain kaikki kohteemme läpi, ja teemme tarvittavat toimenpiteet myynnin vauhdittamiseksi. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi myyntikuvien päivitystä, markkinointinostoa tai muuta konkreettista toimenpidettä. Me pidämme myyntikohteestasi aidosti huolta, sillä asiakkaan etu on meille aina ensisijainen.

 

5. Asuntokaupan käytännön järjestelyt

Hoidamme asuntokaupan tarjousvaiheen ostajan ja myyjän välillä sekä huolehdimme, että kaikki on valmista, kun on aika allekirjoittaa kauppakirjat. Hankimme ja laadimme tarvittavat asiakirjat ja sovimme pankin kanssa olennaiset asiat kauppakirjan allekirjoitukseen liittyen. Pidämme sinusta huolta vielä allekirjoitusten jälkeenkin, varmistaen, että kaikki on sujunut kaupan suhteen, kuten piti.

 

Haluatko tehdä hiljaisen myynnin? Tutustu Behind closed Doors -palveluumme.

Hinnasto

Emme veloita aloitusmaksua! Asiakirjakulut sisältyvät välityspalkkioomme.

Myyntitoimeksianto:

Asunto-osake     3,8% tai minimipalkkio 4000€ sis. alv. velattomasta myyntihinnasta.

Kiinteistöt           4,5% tai minimipalkkio 5000€ sis.alv. velattomasta myyntihinnasta.

 

Kirjallinen arviolausunto:

Asunto-osake      490€ sis. alv. + mahd. asiakirjakulut

Kiinteistö             900€ sis.alv. +  mahd. asiakirjakulut

Teemme myös lyhyempiä versioita arviokirjoista, ota yhteyttä kysyäksesi lisää!

Kauppakirjat

Alkaen 500€ sis.alv + mahd. asiakirjakulut

Täytä yhteystietosi ja olemme yhteydessä

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a valid phone number.
Please type your message.

Kauppakeskus Rewell

Liiketila 122,

65100 Vaasa

Puh. 044 330 1111

info@doorlkv.fi

3020944-6

TIETOSUOJASELOSTE

DOOR LKV LOGO TEKSTI
SKVL logo
Hyvä väl.tapa logo