Better together – miksi Door uskoo yhteistyön voimaan?

131079305_191472892682164_7495907423566526255_n (1)

Me Doorilla olemme paikallisen ja toimialarajat ylittävän yhteistyön intohimoinen puolestapuhuja. Paikallisuus ja paikallisen yrittäjyyden tukeminen ovat lähellä sydäntämme, sillä yhteen hiileen puhaltaminen parantaa koko alueemme ostovoimaa ja puskee käyntiin positiivisen aallon, josta hyötyvät kaikki. Uskomme, että yhteistyö on vahva pohja menestykseen monella tasolla niin yksittäisten yrittäjien kuin yhteiskunnankin tasolla. Siksi yhteistyö muiden paikallisten toimijoiden kanssa onkin tärkeä osa toimintaamme.

Meillä on ymmärrys ja osaaminen ajatella asioita asiakkaamme arjen kautta. Kuinka erilaiset ratkaisut vaikuttavat arjen asumiseen? Mitä kannattaa ottaa huomioon eri ratkaisuja suunnitellessa? Hyvän suunnittelutaidon ja visiointikyvyn lisäksi tarvitaan kuitenkin usein myös se käytännön toteutus. Koska keskitymme Doorin liiketoiminnassa välitystoimintaan, nousevat eri alojen verkostot vahvaan rooliin pitkin asuntokaupan prosessia.

Teemme tiivistä yhteistyötä esimerkiksi suunnittelijoiden, rakennusalan toimijoiden ja paikallisten sisustusliikkeiden kanssa. Meillä on suositella asiakkaillemme kattava valikoima oman kokemuksemme kautta hyviksi tekijöiksi todettuja yrityksiä. Pystymme heti ohjaamaan asiakkaamme osaavien arkkitehtien ja rakennustekijöiden puoleen, jos hän esimerkiksi suunnittelee ostavansa kohteen, joka vaatii remonttia. Kohteiden myyntistailauksissa hyödynnämme puolestaan paikallisten sisustusliikkeiden mallistoja tuomaan tunnelmaa.

Onnistunut lopputulos syntyy yhdistämällä yksilölliset vahvuudet

Olemme panostaneet Doorilla jo yrityksen perustamisesta lähtien siihen, että tiimimme vahvuudet pääsevät parhaalla tavalla käyttöön. Motivaatio tekemiseen ja laadukas lopputulos syntyy siitä, kun ihmiset saavat tehdä asioita, jotka kiinnostavat heitä ja joissa he ovat taitavia. Voit lukea aiemmasta postauksesta, kuinka työnkuvat jakautuvat doorilaisten kesken: https://doorlkv.fi/door-lkv-ensimmainen-vuosi-on-pian-paketissa/

Samaa vahvuuksiin perustuvaa filosofiaa sovellamme myös yhteistyössä muiden yrittäjien kanssa: kuinka voisimme tarjota asiakkaillemme entistä enemmän lisäarvoa verkostojemme avulla? Kuinka voimme tukea paikallista yrittäjyyttä ja tarjota oman alansa osaajille työtä, jota he rakastavat? Kuinka voimme itse olla verkostoissamme apuna silloin, kun kiinteistöalan osaamiselle on kysyntää? Mahdollisuudet ovat loputtomat, kun valjastetaan eri alojen osaajien vahvuudet yhteistyöhön.

Door ja Mijohome-1

Kiinteistöala itsessään on ollut perinteisesti hyvin kilpailuhenkinen, ja omaa tonttia on suojeltu tiukasti. Me Doorilla ajattelemme hieman eri tavalla. Uskomme, että alalla riittää tilaa kaikille, ja hyvällä yhteistyöllä meillä on mahdollisuus palvella yhdessä asiakkaitamme entistäkin tehokkaammin.

 

Kuinka yhteistyö näkyy konkreettisesti arjessamme?

Kohteiden stailaus ja visuaalisuus ovat yksi vahvuuksistamme välittäjinä. Meillä on esteettistä silmää tuoda kohteiden parhaat puolet esiin sekä taito taltioida se houkutteleviin myyntikuviin. Teemme yhteistyötä stailauksen osalta mm. vaasalaisen Mijohome-sisustusliikkeen kanssa. Lainaamme esimerkiksi kuvauksia ja näyttöjä varten kohteisiin sopivia sisustustuotteita tuomaan toivottua tunnelmaa. Stailauksessa yhdistämme ajoittain voimamme myös paikallisen Sense Studio Interiorin kanssa. Sense Studion Rebeccan tyyli ja taidot osuvat hyvin yhteen Doorin standardien kanssa.

Meillä on vahva tahto poistaa mahdolliset myyntiesteet sekä auttaa asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme menestymään. Siksi olemme esimerkiksi asunnon myyjän apuna pohtimassa, millaisia perusparannuksia kohteessa kannattaa tehdä ennen myyntiä. Pystymme myös suunnitteluosaamisen avulla tukemaan ostajia näkemään konkreettisesti kohteen remonttimahdollisuuksia. Toimimme lisäksi yhteistyössä uudistuotantoa tekevien rakennustoimijoiden kanssa, jotta myytävistä asunnoista saadaan arjen kannalta mahdollisimman toimivat ja esteettiset.

Remonttikohteita tai isompia muutostöitä vaativissa kohteissa voimme ohjata asiakkaamme esimerkiksi sisustussuunnittelutoimisto DESIGN BY HANNA K. & CO:n puoleen. Asiakkaan ostopäätöstä voi hyvin tukea tieto siitä, että rakennustekniikkaa ymmärtävä estetiikan ammattilainen avaa kohteen eri mahdollisuuksia ja niiden kustannuksia. Verkostomme kautta löytyvät myös tekijät toteuttamaan muutostyöt.

Vaasanpuistikko_4-29

Yhteistyötä rohkeasti, mutta maanläheisesti

Me Doorilla uskomme vahvasti siihen, että innovatiivinen, avoin ja rohkea yhteistyö yli toimialarajojen luo uusia mahdollisuuksia kiinteistönvälitysalalle nyt ja tulevaisuudessa. Mahdollisuudet eivät lopu niin kauan kuin palo, into ja avoin mieli tekemiseen pysyvät vahvana sydämessä.

Vaikka Door tunnetaan rohkeasta ja tulevaisuuteen katsovasta asenteestaan, on meille tärkeää pitää aina jalat maassa. Ovemme on avoinna kaikille – olitpa sitten myymässä, ostamassa tai näet yhteistyön mahdollisuuksia muulla tavalla. Arkeemme kuuluu vahvojen tulevaisuuden visioiden lisäksi sopivasti nöyryyttä: koskaan saa unohtaa sitä, mistä aloitti, eikä niitä ihmisiä, jotka ovat olleet matkalla mukana pienen hetken tai pidempään. Jokainen osa ja henkilö tarinassamme on arvokas nyt ja tulevaisuudessa!

Kauppakeskus Rewell

Liiketila 122,

65100 Vaasa

Puh. 044 330 1111

info@doorlkv.fi

3020944-6

TIETOSUOJASELOSTE

DOOR LKV LOGO TEKSTI
SKVL logo
Hyvä väl.tapa logo