0K0A1444 – kopio
Esittelyssä

Eeva Ristimäki

Toimistokoordinaattori

Stailaaja

044 330 1120

eeva@doorlkv.fi

Eeva on mainio esimerkki siitä, kuinka rakkaasta harrastuksesta voi tulla työ ja kuinka eri aloilta kertynyt osaaminen voidaan valjastaa kiinteistöalan käyttöön. Hänellä on yli 15 kokemus asiakaspalvelusta ja ihmisten kohtaamisesta.

Doorilla pirteä, ahkera ja sosiaalinen Eeva työskentelee välittäjän assistenttina ja asuntojen myyjänä. Tulevaisuudessa hänellä on tavoitteena suorittaa LKV-tutkinto.

Eevan intohimo ja harrastus on pitkään ollut sisustaminen, remontointi ja rakentaminen. Häntä kiinnostavat erilaiset asumismuodot ja pohjaratkaisut. Eevalla onkin hyvä hahmotuskyky siitä, kuinka asunnoista voidaan saada toimivampia ja asiakasta paremmin palvelevia.

Ota yhteyttä

Sovitaan tapaaminen kohteessa tai istutaan alas Doorin toimistolla. Käydään läpi kohde ja sen myyntimahdollisuudet. Teemme hinta-arvion ilman eri kustannuksia.

Meidät kannattaa ottaa mukaan jo hyvissä ajoin, sillä ensitapaaminen, hinta-arvio ja myyntistrategian valinta ovat maksuttomia. Huolellinen myyntistrategia mahdollistaa sujuvat asuntokaupat nopeastikin, kun asunnon myyntiinlaittopäätös on tehty.

Lähetä minulle viesti

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a valid phone number.
Please type your message.

Kauppakeskus Rewell

Liiketila 122,

65100 Vaasa

Puh. 044 330 1111

info@doorlkv.fi

3020944-6

TIETOSUOJASELOSTE

DOOR LKV LOGO TEKSTI
SKVL logo
Hyvä väl.tapa logo