IMG_8171-Edit
Esittelyssä

Felicia Kamb

Kiinteistönvälittäjä LKV

Ekonomi

0400 330 659

felicia@doorlkv.fi

Felicia on markkinointia opiskellut ekonomi ja LKV. Hän on helposti lähestyttävä ja tulosta tuottava välittäjä, jolla on aina hymy kasvoillaan. Felicia on aina ollut kiinnostunut kiinteistöalasta, sisustamisesta ja muista asuntoihin liittyvistä aihepiireistä sekä tehnyt monipuolisesti erilaisia myynnin ja asiakaspalvelun töitä.

Felician tavoitteena on aina ylittää asiakkaiden toiveet: vankka valmistelu, hyvä kommunikaatio ja ahkera työote ovat tämän naisen avaimet menestykseen. Felicia onkin hyvin tunnollinen ja huolellinen välittäjä, joka osaa pitää yhteyttä asiakkaisiin ja olla oikealla tavalla läsnä.

Varaa aika

Sovitaan tapaaminen kohteessa tai istutaan alas Doorin toimistolla. Käydään läpi kohde ja sen myyntimahdollisuudet. Teemme hinta-arvion ilman eri kustannuksia.

Meidät kannattaa ottaa mukaan jo hyvissä ajoin, sillä ensitapaaminen, hinta-arvio ja myyntistrategian valinta ovat maksuttomia. Huolellinen myyntistrategia mahdollistaa sujuvat asuntokaupat nopeastikin, kun asunnon myyntiinlaittopäätös on tehty.

Varausohjeet:
30 min tapaaminen: Tapaaminen Door LKV:n toimistolla tai pieni asunto Vaasan keskustan kohteessa
1 tunti tapaaminen: Tapaaminen Vaasassa, isompi asunto keskustassa tai asunto keskustan ulkopuolella

Lähetä minulle viesti!

Kauppakeskus Rewell

Liiketila 122,

65100 Vaasa

Puh. 044 330 1111

info@doorlkv.fi

3020944-6

TIETOSUOJASELOSTE

DOOR LKV LOGO TEKSTI
SKVL logo
Hyvä väl.tapa logo