Jaana Door LKV
Esittelyssä

Jaana Högfors

Kiinteistönvälittäjä LKV

Myyntijohtaja

Vastaava hoitaja

044 330 1130

jaana@doorlkv.fi

Jaana on toiminut monessa roolissa niin markkinoinnin, valokuvauksen, myynnin kuin myynnin johtamisenkin parissa. Kiinnostus kiinteistöalalle syttyi Jaanan ostaessa ja myydessä asunnon, sillä hän huomasi, että voisi yhdistää työssään visuaalisuuden sekä kiinnostuksen asuntoihin ja rakennuksiin.

Jaana pitää Doorin kivasta fiiliksestä ja nuorekkaasta tyylistä, jossa visuaalisuus on tärkeässä osassa. Hän nauttii haasteista ja kaikesta uudesta, minkä vuoksi hektinen ja haastava välittäjän työ sopii hänelle mainiosti. Välittäjän työ vie mennessään: asiakaskohtaamiset ovat tässä työssä parasta ja piristävät päivää.

Vapaa-ajalla Jaana nauttii mm. ulkoilusta koiransa kanssa. Sisustaminen ja remontointi ovat Jaanalle tapoja ilmaista itseään, ja hän haluaakin nähdä kaikissa tiloissa rajoitteiden sijaan mahdollisuuksia.

Varaa aika

Sovitaan tapaaminen kohteessa tai istutaan alas Doorin toimistolla. Käydään läpi kohde ja sen myyntimahdollisuudet. Teemme hinta-arvion ilman eri kustannuksia.

Meidät kannattaa ottaa mukaan jo hyvissä ajoin, sillä ensitapaaminen, hinta-arvio ja myyntistrategian valinta ovat maksuttomia. Huolellinen myyntistrategia mahdollistaa sujuvat asuntokaupat nopeastikin, kun asunnon myyntiinlaittopäätös on tehty.

Varausohjeet:
30 min tapaaminen: Tapaaminen Door LKV:n toimistolla tai pieni asunto Vaasan keskustan kohteessa
1 tunti tapaaminen: Tapaaminen Vaasassa, isompi asunto keskustassa tai asunto keskustan ulkopuolella

Lähetä minulle viesti!

Kauppakeskus Rewell

Liiketila 122,

65100 Vaasa

Puh. 044 330 1111

info@doorlkv.fi

3020944-6

TIETOSUOJASELOSTE

DOOR LKV LOGO TEKSTI
SKVL logo
Hyvä väl.tapa logo