Jaana Door LKV
Esittelyssä

Jaana Högfors

Kiinteistönvälittäjä LKV

Myyntijohtaja

Vastaava hoitaja

044 330 1130

jaana@doorlkv.fi

Ravintola-alalla työuransa aloittanut Jaana on toiminut monessa roolissa niin markkinoinnin, valokuvauksen, myynnin kuin yrittäjyydenkin parissa. Kipinä kiinteistöalalle syttyi Jaanan ostaessa ja myydessä asunnon, sillä hän huomasi, että voisi yhdistää työssään palon visuaalisuuteen ja kiinnostuksen asuntoihin.

Jaana pitää Doorin kivasta fiiliksestä ja nuorekkaasta tyylistä, jossa visuaalisuus on tärkeässä osassa. Hän nauttii haasteista ja kaikesta uudesta, minkä vuoksi nopeatempoinen välittäjän työ sopii hänelle mainiosti. Periksiantamattomalla luonteella työ vie mukanaan ja asiat hoidetaan luottamuksen arvoisesti, kuten luvataan. Vapaa-ajalla Jaanan löytää remontin, puutarhanhoidon tai siivouksen parista – kaikissa näissä palkitsee oman kädenjäljen konkreettinen näkeminen.

Varaa aika

Sovitaan tapaaminen kohteessa tai istutaan alas Doorin toimistolla. Käydään läpi kohde ja sen myyntimahdollisuudet. Teemme hinta-arvion ilman eri kustannuksia.

Meidät kannattaa ottaa mukaan jo hyvissä ajoin, sillä ensitapaaminen, hinta-arvio ja myyntistrategian valinta ovat maksuttomia. Huolellinen myyntistrategia mahdollistaa sujuvat asuntokaupat nopeastikin, kun asunnon myyntiinlaittopäätös on tehty.

Varausohjeet:
30 min tapaaminen: Tapaaminen Door LKV:n toimistolla tai pieni asunto Vaasan keskustan kohteessa
1 tunti tapaaminen: Tapaaminen Vaasassa, isompi asunto keskustassa tai asunto keskustan ulkopuolella

Lähetä minulle viesti!

Hovioikeudenpuistikko 13 A 10 (6. kerros), 65100 Vaasa

Puh. 044 330 1111

info@doorlkv.fi

TIETOSUOJASELOSTE

DOOR LKV LOGO TEKSTI
SKVL logo
Hyvä väl.tapa logo