IMG_8328-Edit
Esittelyssä

Marjo Huhmarsalo

Toimitusjohtaja

Yrittäjä

0400 330 649

marjo@doorlkv.fi

Marjo - yrittäjä, monitoiminainen ja luova visionääri, jonka käsissä syntyvät mm. yritys strategia ja luovan johtajan työtehtävät. Lyömättömän estetiikantajun lisäksi tällä naisella on ymmärrys rakentamisesta sekä yli kymmenen vuoden kokemus yrittäjyydestä. Marjo vastaa myös DOOR HOME yrityksen toiminnasta.

Marjo on ollut pitkään mukana asumiseen liittyvissä asioissa ostajan, myyjän, rakennuttajan, suunnittelijan, sijoittajan ja myyntiedustajan rooleissa. Marjon erityistaito on auttaa kaikkia asuntokaupan osapuolia näkemään kohteiden tarjoama potentiaali. Hän toimiikin Doorilla mm. uudistuotannon ja rakentajien tukena.

Marjon johtajuus on ollut merkittävä tekijä DOOR-yrityksen menestyksessä ja kilpailuedun saavuttamisessa. Hänen kykynsä löytää luovia ratkaisuja ja innovatiivisia tapoja kehittää yritystä ovat olleet korvaamattomia. Marjon vahva sitoutuminen asiakkaisiin on myös ollut avainasemassa, sillä hän ymmärtää asiakkaiden tarpeet ja huomioi ne jatkuvasti Doorin palveluja kehittäessään. Tämä on auttanut yritystä pysymään kilpailukykyisenä ja ajassa mukana, mikä on tärkeää alati muuttuvassa liiketoimintaympäristössä. DOOR-yritys onkin onnistunut vakiinnuttamaan asemansa alallaan ja kasvattamaan liiketoimintaansa entisestään.

Ota yhteyttä

Sovitaan tapaaminen ja käydään läpi kohde ja sen myyntimahdollisuudet. Teemme hinta-arvion ilman eri kustannuksia.

Meidät kannattaa ottaa mukaan jo hyvissä ajoin, sillä ensitapaaminen, hinta-arvio ja myyntistrategian valinta ovat maksuttomia. Huolellinen myyntistrategia mahdollistaa sujuvat asuntokaupat nopeastikin, kun asunnon myyntiinlaittopäätös on tehty.

Lähetä minulle viesti

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a valid phone number.
Please type your message.

Kauppakeskus Rewell

Liiketila 122,

65100 Vaasa

Puh. 044 330 1111

info@doorlkv.fi

3020944-6

TIETOSUOJASELOSTE

DOOR LKV LOGO TEKSTI
SKVL logo
Hyvä väl.tapa logo