Asunnon myyjälle

Sälja

Att sälja en bostad, oavsett om det är ett investeringsobjekt eller den plats som varit ditt hem för en längre tid, är alltid något som har stor betydelse för kunderna, speciellt ekonomiskt. Det är en process som behöver få en noggrant igenomtänkt försäljningsstrategi och en resa där du som säljare ska få uppleva att din försäljningsframgång är det viktigaste för oss. Vi på DOOR LKV vill göra vårt jobb på bästa tänkbara sätt! Behovet att byta bostad kommer alltid att finnas, och att föra samman säljare och köpare är ett oerhört viktigt och ärofyllt jobb för oss att utföra.

Om du funderar på att sälja så är det helt rätt tid att kontakta oss. När du bokar ett första möte med oss är det alltid kostnadsfritt. Vi träffas hemma hos dig eller på vårt kontor för att diskutera vad som kunde vara det bästa alternativet för just ditt objekt. Vi värderar även bostaden utan kostnad. Du har inget att förlora på att sätta bollen i rullning.

DOOR:s främsta strategi är att tillsammans med dig sätta en hållbar grund för försäljningen. Att investera tid i planering och grundarbete möjliggör snabba och smidiga affärer då objektet kommer ut till försäljning. Därtill planerar och verkställer vi styling och ser till att framhäva all potential som bostaden har. På detta sätt kommer vi tillsammans att lyckas!

Vi vill ge dig de allra bästa förutsättningarna för att sälja. Tack vare vår långa erfarenhet och kunskap har vi en god förmåga att veta vad som säljer till vilket pris. Då du anställer oss får du inte bara en mäklare utan ett helt försäljningsteam.
Vi tror på det vi gör och det vi har att erbjuda dig - därför är alltid startavgiften gratis hos oss!

Bekanta dig även med vår nya tjänst, Behind closed Doors.

Prislista

Vi tar inga startavgifter för att sätta till salu! Dokumentavgifter ingår i provisionen.

Försäljning:

Aktier            3,8% eller minimi 4000€ inkl. moms av skuldfria priset

Fastigheter    4,5% eller minimi 5000€ inkl. moms av skuldfria priset

Skriftlig värdering:

Aktier            490€ inkl. moms + ev. dokumentavgifter

Fastigheter    900€ inkl. moms + ev. dokumentavgifter

Vi utför även kortare versioner för olika typer av värderingsutlåtanden, ta kontakt för mer info!

Täytä yhteystietosi ja olemme yhteydessä

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a valid phone number.
Please type your message.

Kauppakeskus Rewell

Liiketila 122,

65100 Vaasa

Puh. 044 330 1111

info@doorlkv.fi

3020944-6

TIETOSUOJASELOSTE

DOOR LKV LOGO TEKSTI
SKVL logo
Hyvä väl.tapa logo