Rebecca Sjöblom
Esittelyssä

Rebecca Sjöblom

Stailaaja

Visualisti

Sisällöntuottaja

rebecca@doorlkv.fi

Mediaa ja viestintää opiskellut Rebecca on luovan alan moniosaaja, joka on työskennellyt mm. PR-tehtävissä sekä asiakaspalvelun ja myynnin parissa. Tukholmassakin kokemusta kartuttanut Rebecca tekee myös sisustussuunnittelijan töitä. Työn vaihtelevuus ja mahdollisuus kehittää itseään toimivat Rebeccan inspiraationa arjen työssä.

Rebecca on luova, rauhallinen ja järjestelmällinen tekijä, joka pitää Doorin toiminnan visuaalisuudesta, palosta ja kehityshenkisyydestä. Työn vastapainoksi Rebecca tykkää kokeilla keittiössä uusia reseptejä, tehdä pitkiä kävelylenkkejä ja joogata sekä nauttia hyvästä viinistä ystävien kanssa.

Ota yhteyttä

Sovitaan tapaaminen kohteessa tai istutaan alas Doorin toimistolla. Käydään läpi kohde ja sen myyntimahdollisuudet. Teemme hinta-arvion ilman eri kustannuksia.

Meidät kannattaa ottaa mukaan jo hyvissä ajoin, sillä ensitapaaminen, hinta-arvio ja myyntistrategian valinta ovat maksuttomia. Huolellinen myyntistrategia mahdollistaa sujuvat asuntokaupat nopeastikin, kun asunnon myyntiinlaittopäätös on tehty.

Lähetä minulle viesti

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a valid phone number.
Please type your message.

Kauppakeskus Rewell

Liiketila 122,

65100 Vaasa

Puh. 044 330 1111

info@doorlkv.fi

3020944-6

TIETOSUOJASELOSTE

DOOR LKV LOGO TEKSTI
SKVL logo
Hyvä väl.tapa logo