Tiesitkö, että Doorin palveluun sisältyy kaikki tämä?

Vaasanpuistikko_4-40

Me Doorilla tarjoamme tulosvetoisen toimintamallimme avulla uudenlaista kiinteistönvälitystä ja korkeatasoista asiakaspalvelua. Haluamme, että saat rahallesi aitoa arvoa ja ensiluokkaista asiakaspalvelua. Tämän vuoksi olemme sisällyttäneet palveluumme monipuolisesti kaikki toimet, jotka edistävät kohteen myyntiä.

Ensitapaaminen kanssamme on aina maksuton

Asunnon myynti on iso askel elämässä, minkä vuoksi sen pohtiminen on tärkeä aloittaa jo hyvissä ajoin ennen varsinaista myyntiin laittamisen päätöstä. Tapaaminen kanssamme ei velvoita myymään asuntoa tai valitsemaan meitä välittäjäksi, mutta antaa hyvän katsauksen kohteen mahdollisuuksiin ja hinta-arvioon.

Voimme tavata paikan päällä kohteessa tai istua alas Doorin toimistolla. Tapaamisessa käymme läpi kohteen tiedot, teemme hinta-arvion sekä pohdimme sopivaa myyntistrategiaa. Mikäli päätät valita meidät asuntosi välittäjäksi, ovat suunnitelmat jo valmiit ja pääsemme nopeammin tositoimiin. Huolellinen myyntistrategia mahdollistaa asuntokaupat nopeastikin, kun asunnon myyntiinlaittopäätös on tehty.

Visign_Digitaalinen stailaus_Vaasanpuistikko26B32_2

Nostamme kohteen parhaat puolet esiin oikeissa kanavissa

Asuntomarkkinoiden tuntemuksen ja pitkän välittäjäkokemuksen lisäksi vahvuutemme on taitava näkemys siitä, mikä myy. Me osaamme nostaa esiin myyntikohteiden parhaat puolet sekä viestiä niistä eri kanavissa juuri kuhunkin kanavaan ja kohderyhmään sopivalla tavalla. Luomme kohteelle oikeat myyntiedellytykset sekä nostamme esiin sen parhaat puolet oikeissa kanavissa. Löydät meidät laajasti eri somekanavista aina Instagramista Pinterestiin ja LinkedInistä Tiktokkiin!

Panostamme kohteen markkinoinnissa erityisesti myyntikuviin ja visuaalisuuteen. Otamme myyntikuvat aina ammattilaisen kanssa sekä stailaamme kohteet kuvausta varten niin, että parhaat puolet saadaan näkyväksi. Vahva estetiikantaju on yksi valttikorteistamme, mikä näkyy mm. kohteiden markkinoinnissa ja myyntiä edistävän tunnelman luomisessa. Valokuvien lisäksi teemme kohteisiin tarvittaessa myös videoita.

Tyylikkäiden ja houkuttelevien myyntikuvien tueksi teemme laadukkaat myynti-ilmoitukset, jotka herättävät mielenkiinnon ja ovat sopivan informatiivisia. Tyhjiin asuntoihin voidaan hyödyntää virtuaalisisustusta, ja yhteistyöverkostomme kautta onnistuvat myös 3D-mallinnokset.

visign_digitaalinen stailaus_Vaasanpuistikko 4 a 2_tyohuone2

Autamme ostajaa näkemään asunnon mahdollisuudet

Yksi asia, joka erottaa meidät muista välittäjäliikkeistä, on monipuolinen ymmärrys rakentamisesta ja sisustusratkaisuista. Meillä on taito nähdä myyntikohteen koko potentiaali sekä viestiä mahdollisuuksista ostajalle innostavalla tavalla. Voimme toteuttaa potentiaalisille ostajille mm. suuntaa antavia piirustuksia, joista on helpompi hahmottaa, kuinka tilankäyttöä, toiminnallisuutta ja asunnon ilmettä on remontin avulla mahdollista muokata.

Piirustusten lisäksi voimme rakentaa moodboardeja sekä pyytää tarjoukset remonttikokonaisuuden toteutuksesta. Me teemme työtä asenteella, jossa annamme aina sen mitä on luvattu sekä pikkuisen enemmän: poistamme esteitä ostajan tieltä sekä autamme kirkastamaan kohteiden koko potentiaalin!

Vahva yhteistyöverkostomme mahdollistaa kaikkien asumiseen ja asuntoihin liittyvien palveluiden hyödyntämisen nopeasti ja ketterästi. Kumppaniverkostomme kautta onnistuvat myös 3D-asuntoesittelyt, jolloin asuntoon pääsee tutustumaan omalta kotisohvalta milloin vain.

Kirkkopuistikko_29-23

Olemme läsnä ja pidämme yhteyttä

Sovimme heti yhteistyömme alussa, millä tavoin toivot meidän pitävän sinuun yhteyttä. Pidämme sinut ajan tasalla myyntikohteesi tilanteesta niin tiiviisti kuin toivot. Voit itse valita, mikä sinulle on luontevin kanava viestiä kanssamme. Me pidämme myyntikohteestasi aidosti huolta, sillä asiakkaan etu on meille aina ensisijainen.

Koska tavoitteemme on tehdä myyjän kannalta hyvät kaupat nopeasti, käymme kaikki kohteemme läpi joka viikko. Katsomme, missä vaiheessa myyntiä mennään ja teemme tarvittavat toimenpiteet myynnin vauhdittamiseksi. Käytännössä tämä voi tarkoittaa mm. myyntikuvien päivitystä, markkinointinostoa somessa, myyntiesitteen päivittämistä tai verkostojen kartoittamista sopivan ostajan löytämiseksi.

Hyttystie_4_C_5-25

Hoidamme asuntokaupan alusta loppuun

Huolehdimme kohteestasi koko myyntiprosessin ajan sekä hoidamme kaikki asuntokaupan käytännön järjestelyt. Olemme ostajan ja myyjän viestinviejä tarjousvaiheessa sekä huolehdimme käytännön järjestelyt, kun on aika allekirjoittaa kauppakirjat. Hankimme ja laadimme tarvittavat asiakirjat ja sovimme pankin kanssa olennaiset asiat kauppakirjan allekirjoitukseen liittyen.

Meille on tärkeää pitää sinusta huolta vielä allekirjoitusten jälkeenkin. Siksi varmistamme, että kaikki on sujunut kaupan suhteen, kuten piti. Uskomme itseemme ja siihen, että luomme asiakkaalle lisäarvoa – siksi meidän ei tarvitse laskuttaa asiakassuhteen luomisesta. Emme veloita perusmaksuja tai aloituspalkkiota: meillä maksat vasta, kun kohde on myyty. Sopisimmeko osaksi sinunkin asuntokauppasi tarinaa?

Lue lisää toimintatavoistamme: https://doorlkv.fi/myymassa/

Haluatko tehdä hiljaisen myynnin? Tutustu Behind closed Doors -palveluumme!

Kauppakeskus Rewell

Liiketila 122,

65100 Vaasa

Puh. 044 330 1111

info@doorlkv.fi

3020944-6

TIETOSUOJASELOSTE

DOOR LKV LOGO TEKSTI
SKVL logo
Hyvä väl.tapa logo