Asunnon ostajalle 2

Köpa

Letar du efter ett nytt hem eller är du på jakt efter ett investeringsobjekt? Hos oss blir din kommande bostadsaffär en angenäm upplevelse. Vi hjälper dig med de stora frågorna och guidar dig fram till rätt beslut i rätt tid. Ska du göra ditt första bostadsköp? Har familjen vuxit och ni är i behov av fler rum? Är barnen utflugna och det börjar bli dags att hitta ett mera lättskött hem? Låt oss få veta vilka behov du har – vi ser till att leverera de bästa alternativen till dig!

En del objekt blir sålda innan de ens kommer ut på marknaden! Nu har vi gjort det lätt för dig att följa med i vad som händer även bland de objekt som inte kommer ute på den offentliga marknaden. Genom vår tjänst Behind Closed Doors hittar du de objekt som finns i vår tysta försäljning. Kontakta oss då du ser något som kunde intressera, så kommer du att få ta del av information som andra inte har!

Om du vet vad du söker kan du med fördel berätta det åt oss, så att vi kan ge dig de bästa tipsen när relevanta objekt kommer till salu. Genom att fylla i din kontaktinformation i nedanstående formulär får du tillgång till objekt som kunde passa dig innan de kommer ut på den offentliga marknaden.

Fyll i dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a valid phone number.
Please type your message.

Köpcentrum Rewell

Affärslokal 122

65100 Vasa

Tel. 0400 330 629

info@doorlkv.fi

3020944-6

TIETOSUOJASELOSTE

DOOR LKV LOGO TEKSTI
SKVL logo
Hyvä väl.tapa logo