Om oss

Jessica har mångårig och gedigen erfarenhet av framgångsrik fastighetsförmedling i Vasa. Hon har jobbat som mäklare sedan 2006. Hennes passion och främsta uppgift är att jobba med kundrelationer och försäljning. Utöver detta handhar hon även administrativa uppgifter och personalfrågor. Jessica är en ambitiös och modig försäljare som enkelt skapar en avslappnad och skön stämning, samtidigt som hon levererar högklassiga försäljningsresultat.

Marjo har under en längre tid jobbat med försäljning, planering, inredning och byggande av nyproduktion samt renovering av hus och lägenheter. Hon har även de senaste åren jobbat med fastighetsförmedling. Hennes passion och fokusområden är styling, konsultation, inredningsplanering och marknadsföring. Marjo har ett oerhört sinne för estetik, koncept och produktion och hon hjälper både säljande och köpande kunder att visualisera den potential som finns i varje hem.

Läs mer

En gemensam nämnare hos både Jessica och Marjo är att de alltid strävar framåt för att utveckla, förändra och växa både som personer, i deras gemensamma företag samt i hela fastighetsförmedlingsbranschen. Därför erbjuder DOOR ett nytt exklusivt koncept där professionalitet möter glädje och kvalitét går hand i hand med lättsamhet. Vi vill uppdatera och utveckla en mångårig och traditionell bransch. Därför jobbar vi aktivt med att vara där kunden är. Vi lägger stort fokus på att vara engagerade på sociala medier och anser det viktigt att upprätthålla goda relationer till olika samarbetspartners.

Vi vill betjäna kunder både digitalt och personligt, DOOR:s vision är att föra fastighetsförmedlingen med aktiva och medvetna steg framåt. Vi vill göra fastighetsförmedling på ett modernare och positivare sätt, på ett sätt som motsvarar kunders behov och förväntan idag.

Värderingar

En bostadsförsäljning eller ett bostadsköp är inte sällan en av livets största affärer. Tack vare våra många år inom fastighetsbranschen har vi på DOOR LKV fått ta del av både upp- och nedgångar i konjunktionen, vilket också har satt sina spår inom bostadsförmedlingen. Även om det tidvis är endera större eller mindre aktivitet på marknaden så är ändå bostadsbranschen alltid levande. Unga flyttar hemifrån, familjer bildas, nya familjer uppstår, barn flyttar ut. Det finns alltid ett behov att fundera på bostäder beroende på livssituation.

Därför är kärnan i vår verksamhet en enastående kundbetjäning. Vi vill se att varje möte med våra kunder, eller potentiella kunder, förmedlar glädje och energi. Vi tror på att skapa en arbetsplats fylld med skratt och inspiration. Den glädje och humor som vi har bland kollegorna tar vi även med oss i kundmöten. Tillsammans skapar vi positiva och härliga minnen i en tid av förändring i ditt liv.

Så som varje hus behöver byggas på en stabil grund så behöver varje försäljning av en bostad noggrant planeras. Ett välutfört förarbete genererar snabbare affärer. Därför prioriterar vi att göra ett omsorgsfullt jobb tillsammans med kunden, innan objektet kommer ut till försäljning. Vår erfarenhet talar för att ett grundligt förarbete alltid ger avkastning och resulterar i bättre och snabbare försäljning.

Vi vill uppdatera och utveckla en mångårig och traditionell bransch. Därför jobbar vi aktivt med att vara där kunden är och hålla kontakten. Vi lägger stort fokus på att vara engagerade på sociala medier. Vi vill i framtiden betjäna kunder både digitalt med en innovativ app och genom kundkvällar där vi bjuder på inspiration, estetik och trender.

Door LKV

Team Door

White & Brown Modern Hiring Poster (27)

Samarbetspartners

Hovrätssesplanaden 13 A 10, 65100 Vasa

Tel. 0400 330 629

info@doorlkv.fi

TIETOSUOJASELOSTE

DOOR logo
SKVL logo
Hyvä väl.tapa logo