Meistä

DOOR LKV on uusi kiinteistönvälitystoimisto. Toimipaikkamme on Vaasa. Yrityksen perustajat  Jessica Forsström ja Marjo Huhmarsalo. Työpari Jessica ja Marjo täydentävät toisiaan sekä kokemuksessa että vahvuuksissa. Yhteistyön ydin on yhteisessä tavoitteessa: miten luoda uusi, moderni ja raikas versio kiinteistönvälitystoimistosta? Tämä tavoite uudenlaisesta kiinteistönvälityksestä, korkeatasoinen asiakaspalvelu ja tulosvetoinen toimintamalli ovat  DOOR LKV:n toiminna perusta.

Lue lisää

Jessicalla on monivuotinen ja vankka  kokemus menestyksekkäästä kiinteistöjen välittämisestä Vaasan seudulla. Hänen intohimonsa on asiakassuhteet ja myynti. Sen lisäksi hän vastaa hallinnollisista töistä ja henkilöstöstä. Jessica on kunnianhimoinen ja rohkea myyjä. Hänen  erityistaitonsa on luoda rento ja hyvä tunnelma, ja tehdä samaan aikaan hurjaa myyntitulosta.

Marjo on ollut pitkään mukana asumiseen liittyvissä asioissa, niin ostajan, myyjän, suunnittelijan  kuin myyntiedustajan rooleissa. Hän on suunnitellut, rakennuttanut sekä rakentanut että remontoinut koteja.  Hänen intohimonsa ja kiinnostuksen kohteensa ovat asumisen/kodin  luovalla puolella;  stailaaminen, sisustussuunnittelu, konsultaatio ja markkinointi. Marjolla on lyömätön estetiikan ja muodon taju, hän pystyy auttamaan sekä myyjää että ostajaa näkemään kohteiden tarjoama potentiaali eli kiteyttäen; turn a house into a home!

Jessicaa ja Marjoa yhdistää halu kehittymiseen, muutokseen ja henkilökohtaiseen kasvuun. Tämä koskee sekä heidän yhteistä yritystään että koko kiinteistönvälitysalaa. Tämä tekee DOOR LKV:sta erityisen. Meillä yhdistyvät ammattimaisuus ja ilo sekä laatu ja aitous.

Arvot

Asunnon myynti tai osto ovat usein yksi elämän suurimmista investoinneista. Kiitos useista kiinteistönvälityksen parissa vietetyistä vuosista me täällä DOOR LKV:llä olemme nähneet niin suhdanteiden huiput kuin laskutkin, ja niiden heijastusliikkeet kiinteistönvälityksessä.  Nuoret ostavat ensiasuntoa, perheet kasvavat tai lapset muuttavat omilleen. Teemme tärkeää ja arvokasta työtä arkisen hyvinvoinnin  eteen.

Toimintamme perustana on korkeatasoinen asiakaspalvelu. Haluamme taata, että jokainen asiakaskohtaaminen nykyisten tai tulevien asiakkaiden kanssa on aina asiakaslähtöinen, laadukas ja positiivinen yhteistyö . Olemme luoneet työpaikan, jossa iloitaan ja inspiroidutaan toisistamme sekä arvostetaan jokaista ja samaa tunnelmaa haluamme välittää  asiakkaille. Teemme yhdessä asiakkaan elämänmuutoksesta tapahtuman, jota voi myöhemmin muistella hyvällä.

Samoin kun rakennuksen perusta pitää luoda huolella, on jokainen asunnonmyynti suunniteltava tarkasti. Hyvä suunnittelu takaa nopeat kaupat. Siksi panostamme yhteistyöhön asiakkaidemme kanssa jo ennen kuin kohde on varsinaisesti myynnissä. Kokemuksemme mukaan perusteellisesti tehty alku kantaa hedelmää paremman ja nopeamman myynnin muodossa.

Door LKV

Team Door

White & Brown Modern Hiring Poster (27)

Yhteistyökumppanit

Hovioikeudenpuistikko 13 A 10 (6. kerros), 65100 Vaasa

Puh. 0400 330 629

info@doorlkv.fi

TIETOSUOJASELOSTE

DOOR logo
SKVL logo
Hyvä väl.tapa logo